Norema Best Pris

Best Pris Hamarøy og Jeløy
Best Pris
Kjøkkenmodell: Lindøy
Kjøkkenmodell: Karmøy
Kjøkkenmodell: Nøtterøy
Best Pris

Norema Best Pris

AKTIVE FOLK TRENGER FLOTTE KJØKKEN TIL BEST PRIS!

Vi i Norema er stolte over å presentere et kjøkkenkonsept som lar deg velge din stil, leve ut din kjøkkendrøm og likevel ha råd til å bruke tiden din til det du har lyst til. Det du holder i hendene nå er inngangsporten din til et skreddersydd kjøkken - til fast, knallbra pris.

Våre produkter er ukompliserte, og vi har valgt et ukomplisert navn på vår nyeste satsning – Norema Best Pris. Her presenterer vi tre av i alt syv spennende kjøkkenmodeller, som er vår introserie for Norema Best Pris kjøkken.

Hva er Best Pris?

Men det er mer ved Norema Best Pris enn at du får et budsjettvennlig kjøkken. Du får et komplett, effektivt og svært holdbart kjøkken, i spennende, skandinavisk design. Et vakkert kvalitetskjøkken som med litt egeninnsats gjør at du får en ny hverdag på kjøkkenet. Akkurat slik du planla det – fra benkeplater og fronter, til hvitevarer og håndtak.

Du forteller – vi tegner. Fortell oss hva du ser for deg, gjerne med noen målsatte skisser, så tegner vi kjøkkenet i detalj, med 70 års erfaring i ryggen. Det koster deg ingenting! 

Du velger stil og løsninger, utstyr og innredningsdetaljer, så leverer vi alt på døra. Komplett - og til fast pris!

Så er det bare å montere! Og det kan du gjøre selv, med en venn – eller vi kan anbefale håndverkere du kan kontakte direkte.

Bla i Norema Best Pris hovedkatalog

Se våre Norema Best Pris modeller

Norema Best Pris tegning

1. Du velger, vi tegner

Hvilket kjøkken liker du best? Hvilke krav og ønsker har du - hvilket kjøkken er deg? Ut fra dine ønsker og drømmer tar vi tegnejobben for deg, helt gratis!

2. Vi leverer ditt komplette kjøkken

Til avtalt tid, med integrerte hvitevarer, benkeplater og detaljene du ønsker deg.

2. Vi leverer ditt komplette kjøkken.
Til avtalt tid, med integrerte hvitevarer, benkeplater og detaljene du ønsker deg.

Norema Best Pris levering
Norema Best Pris montering

3. Du monterer -

eller vi kan anbefale en håndverker du kan kontakte.

Det skal verken koste for mye tid elle rpenger å få kjøkkenet du har lengtet etter. Med Norema Best Pris er det ikke lang vei mellom drøm og virkelighet!