Norema Kjøkkenstudio Ski

Norema høstkampanje

Kontakt

Åsveien 3
1400 Ski

Tlf.: 61 31 83 70

E-post: post@norema-ski.no

Åpningstider

mandag
tirsdag
onsdag
torsdag
fredag
lørdag
søndag

Kjære kunde,

Norema Kjøkkenstudio Ski tar både din og våre ansattes helse på alvor. Vi har derfor gjort nødvendige grep for begrense smitte mest mulig, samtidig som at vi holder hjulene i gang. Vi holder en meters avstand og desinfiserer overflater jevnlig. Vi følger nøye med på retningslinjene fra myndighetene og FHI for at du skal være trygg hos oss.

Vi forstår at det allikevel er noen som ikke ønsker å møte oss i vårt kjøkkenstudio og tilbyr derfor å starte kjøkkenreisen med å tilby gratis og uforpliktende online tegnetime. Vi deler vår skjerm med deg og du kan se at vi tegner kjøkkenet ditt på en PC, nettbrett eller mobil. Kontakt oss gjerne på telefon, e-post eller via møtebooking for å avtale en tegnetime. Vi hjelper deg!

Vi oppfordrer alle til å booke time på forhånd.

Proffsenteret i Moss åpent mandag-fredag: 1000 - 1500.

Til deg som skal i møte med oss:
Er du syk eller har hoste- ikke still opp til avtale, men meld fra og vi utsetter timen din. Dersom du er i karantene, gjelder selvsagt dette også for deg. Vi ønsker at max to personer stiller til avtalen. Hender skal vaskes og sprites før møtet starter. Dere blir møtt med et hyggelig smil, men vi håndhilser selvsagt ikke mens dette pågår.

Takk for forståelsen og for at du er med å begrense koronaviruset!

Norema - Trapes Sort Eik