Indre Vågen Atrium, Sandnes
Indre Vågen, Sandnes
Indre Vågen, Sandnes

Indre Vågen Atrium, Sandnes

Innerst i Vågen i Sandnes ligger et grønt og lekent atrium omgitt av 152 leiligheter fordelt på tre bygninger. Flere enn hundre leiligheter er solgt. Alt er fiks ferdig. Norema Kjøkkenstudio Stavanger leverer kjøkken til prosjektet.

Slentre langs sjøen til sentrum
Indre Vågen Atrium ligger ved sjøen. Spaser gjennom atriet, over en liten park med benker, så er du på den flotte kaipromenaden. Den strekker seg innover mot Kulturhuset, snart til det nye rådhuset og alt det andre spennende som vokser fram i indre havn. Det tar bare noen minutter å gå til sentrum. Til butikkene. Til trivelige Langgata. Til kafeer og utesteder. Til tog og buss.

Mye skjer – og alt blir bedre
Sandnes er Norges raskest voksende by. Store arealer i sentrum utvikles i stort tempo. I det absolutte sentrum kan du flytte rett inn. Det er vanskelig å spå, særlig om fremtiden, men det meste tyder på at det er et smart trekk å kjøpe leilighet i Indre Vågen Atrium. Tryggheten styrkes av Skanskas unike 10-årige reklamasjonsfrist og forsikring mot doble bokostnader.

Gode løsninger gir god plass
Livskvalitet og bokvalitet hører sammen. Leilighetene i Indre Vågen Atrium er nye, lettstelte og preget av smarte løsninger. Store vindusflater gir mye lys. Vi har igjen leiligheter fra 49 til 130 m2, og et særlig godt utvalg fra 93 til 114 m2. Leilighetene er lette å holde rene og enkle å møblere. Vannbåren varme sørger for trygg, jevn og behagelig oppvarming. Det praktiske finner du igjen i alt fra oppbevaring av sportsutstyr til håndtering av husholdningsavfall, og i et felles parkeringsanlegg står bilen trygt og frostfritt. Det skal være enkelt å bo i Indre Vågen Atrium.

Foto: Skanska