Nybygg 40femti
Nybygg 40femti
Nybygg 40femti
Nybygg 40femti

40femti, Stavanger

Kvartalet midt i Sola sentrum vil bestå av 5 bygg plassert i en trekant med et frodig atrium i midten. Dette gir luft og plass mellom byggene. Fasadenes utforming gjør at bygget fremstår som spennende, variert og elegant. Alle leiligheter får kjøkken fra Norema.

Foto: DNB

Leilighetene i 40FEMTI Sola får kjøkken fra Norema, gode solforhold og parkering i lukket anlegg. Prosjektet får også en egen utleieleilighet som beboerne kan låne når de får besøk av familie og venner, et selskapslokale bygget for kos og hygge og næringsdel i 1. etasje i bygg 1.

Leilighet til leie: I 40FEMTI Sola lager vi til en flott leilighet som beboerne kan leie når de trenger ekstra plass til besøk av barn, barnebarn, venner eller kjente. Da slipper man hotell, og kveld ene kan fort bli sene før besøket tar heisen ned til leiligheten, kun få minutter unna.

Selskapslokale: Det blir også laget et større møte- /selskapslokale som beboerne kan leie. Perfekt til bursdager, konfirmasjoner eller brigde turneringer. Dette kan bli en sosial møteplass hvor gode naboer kommer sammen for en god drøs ved anledninger. Både leiligheten og selskapslokalet kommer i første trinn, slik at det er klart for bruk den dagen du flytter inn.

Les mer om prosjektet her.