Byfjordparken, Stavanger
Byfjordparken, Stavanger
Byfjordparken, Stavanger
Byfjordparken, Stavanger

Byfjordparken, Stavanger

Lyse og moderne leiligheter i grønne parkomgivelser, med utsikt over byfjorden – omtrent så nært du kan komme sentrum uten å være midt i byen. Alle leiligheter er utstyrt med kjøkken fra Norema Kjøkkenstudio Stavanger.

Folk er forskjellige - det er leilighetene i Byfjordparken også. Du kan velge mellom 13 forskjellige leilighetstyper, fra 40 til 135 kvadratmeter, fra 2 til 5 rom, fra 1. til 6. etasje.

Bygningenes utforming understreker at tilværelsen er dynamisk - ikke A4 og lik for alle. Byggene har 6 etasjer, med 2 til 5 leiligheter per etasje. I en etasje er ingen leilighet lik en annen.

LUFT OG LYS

Bygningenes plassering og leilighetenes utforming er nøye gjennomtenkt for å utnytte beliggenheten maksimalt. Nesten alle leiligheter har minst 2 yttervegger og generøse vindusåpninger som slipper lyset inn. Leilighetene er åpne og luftige, uten lange ganger.

Utsikt fra balkong bygg 2

ROMSLIGE BALKONGER

Alle leilighetene har balkong eller terrasse. Her er det god plass til å møblere, og de er utformet for å gi maksimalt utsyn og minimalt innsyn.

DET ER PÅ KJØKKENET DET SKJER

Kjøkkenet er som regel sentrum i enhver leilighet, uansett hvilke matvaner du har. I Byfjordparken har du alle muligheter til å lage god mat, enten du er gourmetkokk eller ikke kokk i det hele tatt. Det skal ihvertfall ikke stå på kjøkkenet, som er moderne, velutstyrt og av god kvalitet, der du selv kan gjøre tilpasninger i samarbeid med leverandøren.