Valahaug
Valahaug
Valahaug

Valahaug, Stavanger

Et bitte lite stykke utenfor sentrum, på veien mot Bø og havet, ligger området Valahaug. I bakken ned fra Valahaug, der skogen ligger grønn og frodig, skal disse leilighetene bygges i skjønn forening med naturen. Alle leiligheter får kjøkken fra Norema.

Foto: Eiendomsmegler1

Randaberg får nye leilighetsbygg like utenfor sentrum, og framtidige boligeiere kan glede seg til flott arkitektur, lyse leilig­heter og en utsikt mot jord og land. Det nye bolig­området på Valahaug ligger rundt 10 minutters gåavstand fra sentrum. Her skal det bygges i flere trinn. Trinn 1 består av en blokk med 31 leiligheter med fem lekre leiligheter i hver etasje, bortsett fra i toppetasjen i sjuende. Totalt skal det bygges fire blokker i dette bolig­prosjektet.

"Vi har valgt Norema som vår kjøkkenleverandør på Valahaug. Sammen har vi valgt modellen Format Hvit som standard, en kjøkkenklassiker i moderne design. Frontene har ramtre og slett fylling, en elegant kombinasjon av tradisjonell kjøkkendesign og en moderne touch. Format-serien byr på en stil som er nett diskret, landlig og litt shakeraktig."

Les mer om prosjektet her.