Miljøbevisst kjøkkenvalg - vi viser deg hvordan

Et kjøkken skal vare lenge, så det er viktig å være smart når det gjelder både material- og stilvalg. I dag er det et stort utvalg bærekraftige alternativer som muliggjør gjennomtenkte valg gjennom hele planleggingsprosessen.

Norema kube sort eik kjokken

Du bruker mye tid, energi og penger på å få oppfylt din kjøkkendrøm. Og resultatet skal være verdt det. Den gode følelsen av å kunne lage mat og sosialisere på kjøkkenet skal oppleves i mange år fremover - uten å belaste miljøet.

Å ta aktive, miljøbevisste valg blir en selvfølge for stadig flere. Det er store muligheter for å leve bærekraftig på kjøkkenet ditt i dag, og det er mulig å gjøre en forskjell med både store og små endringer.

1: Innredning

Å starte fra bunnen av med materialer som er både fine og Svanemerkede gir en god følelse i kjøkkenet. Norema sitt store utvalg av skap, fronter ogg benkeplater i forskjellige stiler og farger gjør det mulig å få et kjøkken som passer deg - samtidig som du er tar vare på miljøet.

2: Hvitevarer og vann

Spar på jordens ressurser og velg energi- og vanneffektive produkter med både høy kvalitet og lang levetid. Du kan redusere vannforbruket betydelig ved å ha vannbesparende kraner på kjøkkenet ditt. Apparater med energimerket A, A+ eller A++ sparer miljøet og lar deg leve bærekraftig i kjøkkenet ditt.

3: Belysning

Lyspærer trekker unødvendig mye energi, sånn er det bare. Det er like enkelt å i stedet velge LED-lamper som både varer lenger og bruker mindre energi.

4: Lagring

Ja, det finnes lagring som gjør en forskjell for miljøet. Sørg for riktig oppbevaring av frukt, grønnsaker og brød for å få dem til å vare lenger. Dette fører til at du ikke trenger å kaste så mye mat, som ellers er en av våre vanligste miljøsyndere.

5: Sortering

Kildesortering trenger ikke å være tidkrevende eller tungvint. Gjør det enkelt for deg selv ved å velge et enkelt og godt avfallshåndteringssystem som ikke synes - i en skuff eller inni et skap.

6: Dyrk selv

Ta det grønne inn på kjøkkenet. Å dyrke krydder og urter på ditt eget kjøkken hever virkelig kosefaktoren, samtidig som det er givende - både å dyrke ditt eget krydder og å nyte det i matlagingen.

Fager Grønn

Se våre kjøkkenmodeller

Norema - Avtal møte Norema Vika

Avtal gratis tegnetime

Areal mellomgrå kjokken

Finn nærmeste forhandler