Et kremfarget hjerte

Luftig, mønstret og modig samtidig som den passer inn i resten av  dette arkitekttegnede huset. Alt stemmer i dette kjøkkenet.

"Blende inn i stedet for å kjempe om oppmerksomheten"

Da arkitekten tegnet huset var han inspirert av skandinavisk form og materialvalg, og han kaller interiørkonseptet en type «myk minimalisme».

– Det er moderne design med rene linjer og skarpe detaljer, men mykheten og varmen kommer fra de naturlige, organiske materialene og fargevalgene. – Huset er bygget av KL-tre, målet vårt var å ha et kjøkken som smeltet inn i stedet for å kjempe om oppmerksomheten.

Arkitekten og eieren av huset landet i et kremfarget kjøkken fra Toniton x Norema. Kjøkkendesignet, der tre kan ta sin plass akkurat som i resten av huset, er toppet med en benkeplate i terrazzo. Terrazzo samler alle nyanser og materialer på kjøkkenet. Den skjuler også mange synder i sitt travle mønster.

Balanse mellom sosialt og funksjon

Plasseringen av kjøkkenet er nøye gjennomtenkt for ikke å miste den åpne, luftige planløsningen men samtidig ikke miste kjøkkenets egen karakter. – En følelse av rommet er litt «slutten» skapes ved å senke taket over kjøkkenøya. Og du får en grad av separasjon takket være den tre meter lange kjøkkenøya. Dette skaper den perfekte balansen mellom åpent og lukket, sosialt og funksjonelt.

Toniton X Norema - Seks utvalgte paletter

Fargene på Toniton-kjøkkenet er utviklet av en av verdens fremste kolorister, Tekla Severin. Hun har lagt stor vekt på å finne tidløse farger som kler ulike miljøer og personligheter. Fra deg som søker en klassisk og nøye utvalgt tone i grått eller beige, til deg som foretrekker trendy nyanser som gul eller peach. Hele seks lekre farger å velge blandt.

Skreddersydde tilbehør

Et Toniton-kjøkken leveres komplett med skreddersydde benkeplater, kjøkkenhetter, komfyrer, blandebatteri og håndtaksløsninger. Alt tilbehør er designet og fargesatt for å passe til kjøkkenets farge. Du kan velge innredning og tilbehør fra samme - eller fra ulike fargepaletter og kjenne deg trygg på at alt matcher.

Les mere om Toniton x Norema

Ønsker du et møte med en kjøkkendesigner - book her