Design Akse

Den Skandinaviske designhistorien handler om det enkle, naturlige og funksjonelle. Naturens former og materialer har vært inspirasjonskilde til kunstnere og formgivere i generasjoner. Design Akse gir kjøkkenet ro og en naturlig varme – et tidløst samlingspunkt i en travel hverdag. Linjene er slanke og rolige. Materialene er rene og enkle. Som de fleste av våre fronter er også Design Akse svanemerket.

Design Akse åpner for mange gode kombinasjonsmuligheter. Eikefrontene og innrammingen gir kjøkkenet et vakkert preg av møbelkvalitet og godt håndverk. Kombinerer du dette med vitrineskap og åpne hyller tilfører du lys og letthet. Glasset i vitrinedørene fra Design Akse har en subtil bølgestruktur - lett som krusninger på vannet. For å skape dynamikk og variasjon i kjøkkenet kan du også lett kombinere Design Akse med malte fronter fra Areal-serien. Til detaljeringen kan du velge det nye håndtaket Akse i brunbeiset eik og grepslisten Minimal i sort aluminium til vitrineskapene. Både Design Akse og Areal er Svanemerket.

Design Akse

Design Akse gir kjøkkenet ro og en naturlig varme – et tidløst samlingspunkt i en travel hverdag. Linjene er slanke og rolige. Materialene er rene og enkle. Design Akse åpner for mange gode kombinasjonsmuligheter.

Design Akse i kombinasjon med Areal Beige

Design Akse i kombinasjon med Areal mørk grå

Design Akse i ulike kombinasjoner - farger og materialer