Norema Full Flex

Noremas kjøkkenskap finnes i mange ulike høyder, bredder og dybder, og brukes til å skreddersy store og små kjøkkenløsninger. Men har du tenkt på at disse skapene kan brukes flere steder i boligen også? Vi kaller det Full Flex!

Hva kan du gjøre med en potet? Koke, steke, grille, lage grateng, kroketter eller potetmos. Noremas kjøkkensystem er akkurat som poteten – superanvendelig, og kan tilpasses alle møbleringsbehov. Du kan bruke det til å bygge faste innredninger over hele huset.

Hvorfor ikke bytte ut alle de løse skapene, kommodene, skjenkene, tv-benkene, skrivebordene, reolene og alt det andre som du må skyve, dra og flytte på under rengjøring, og erstatte dem med fastmonterte innredninger som gjør akkurat samme nytten. Bare mye mer praktisk, og faktisk også vel så stilig.

Og du som skal innrede nytt hus – tenk på hva du sparer ved å satse på ett helhetlig innredningskonsept i stedet for alle ”løsøre-kjøpene”
av møbler i diverse stilarter. Det eneste du ikke kan bygge med Noremas Full Flex, er stoler!

Noremas kjøkkenskap finnes i 10 ulike høyder, 7 bredder og 5 dybder, og ettersom alle bygger på samme grunnplattform kan de fleste kombineres med hverandre. De kan henges på veggen eller stå på gulvet med bein eller sokkel. Vi har over 30 ulike fronter og mer enn 50 håndtak å velge mellom. Legg til muligheten for å ramme inn skapene med dekksider eller benkeplater i mer enn 50 ulike farger og kvaliteter. Med alle disse kombinasjonsmulighetene får du møbler som er tilpasset rommet de står i, skreddersydd i de fargene og materialene du trives best med. Prikken over i-en får du ved å felle inn LED-belysning i skapene.

Refleks

Refleks gang

I GANGEN

Entrèen kan lett bli uryddig på grunn av klær, sko, votter, luer, skjerf og andre ting det er nyttig å ha i næheten når du skal ut av huset. Det blir sjelden nok skapplass i en bolig, og selv om du har en liten gang hvor et stort garderobeskap er utelukket, er det likevel mulig å få orden i kaoset uten å ta bort mye gulvplass. Da er det viktig å utnytte veggene til små skap som rommer mye.

PÅ SOVEROMMET

Garderobeskap fra Norema er en selvfølge på soverommet, men du behøver ikke å nøye deg med det. Kombiner garderoben med ulike kjøkkenskap, og du får plass til alt det andre også.

Refleks

Refleks soverom

Vanilje lys bad

Vaskerom

PÅ VASKEROMMET

Norema har et funksjonelt utvalg av benkeskap, høyskap og veggskap for vaskerom. Velg mellom heldekkende, nedfelt eller frittstående servant, og benkeplater i laminat, heltre eller stein. Har du plass, blir vaskerommet komplett ved å ta med elementer fra kjøkkenet inn på vaskerommet – alle skap kan leveres i samme brede frontsortiment som på kjøkkenet.

Full flex barnerom

Barnerom

Full flex kontor

Kontor

Full flex kjøkken og soverom

Kjøkken