Whirlpool

Whirlpool er global markedsleder innen hvitevarer, og har virksomhet i mer enn 130 land. Siden starten i USA 1911 har vi hatt ett tydlig mål; å utvikle produkter med høy kvalitet til forbrukervennlige priser. Vi tar alltid utgangspunkt i forbrukerne når vi utvikler et nytt design eller teknologi, vi ønsker å tilrettelegge for hverdagsproffers liv.

Vår visjon er mest kjente forbrukerprodukter... i alle hjem over hele verden.

6th sense induksjonsovn tar matlagingen til et nytt nivå. Gjennom å kombinere induksjonsteknikk med tradisjonell tilberedning minsker energiforbruket og tilberedningstiden samtidig som du får utsøkte resultat.

Med Crisp kan du lage tradisjonelle matretter med en jyllenbrun overflate og bake med like bra resultat som i en vanlig ovn på betydelig kortere tid og med lavere energiforbruk.

Med en platetopp med FlexiCook sone kan du arrangere matlagingen som du vil. Temperaturen er den samme over hele sonen og gjør det mulig å benytte stor gryte/fiskekjele eller flere mindre. Platetoppen føler hvor på sonen kjelen er og tilpasser etter det.

Whirlpools PowerDry er et nytt energieffektivt tørkesystem som samler opp og leder dampen ut av oppvaskmaskinen. Resultatet er perfekt tørr oppvask som kan tas direkte ut etter vaskesyklusen.

6th sense FreshControl kontrollerer og tilpasser fuktigheten i kjøleskapet. Teknikken sikrer en optimal kjøleoppbevaring som innebærer at ferske matvarer får lenger holdbarhet. Bra for både miljøet og din økonomi.

Vi kan tilby et stort utvalg hvitevarer fra Whirlpool til våre kunder, ta kontakt med nærmeste butikk for mer informasjon.

Whirlpool høyskapsovn
Whirlpool kaffemaskin
Whirlpool oppvaskmaskin innbygging