Om Norema

Norema - Jeløy Hvit

Jobbe hos Norema

NOREMA SØKER FLERE NYE FORHANDLERE

Vil du være med å skape noe nytt? Vi søker driftige og entusiastiske mennesker som har lyst til å eie og drive sin egen Norema butikk.

Norema er en av de sterkeste og mest kjente kjøkken merkevarene i Norge. Vi selger våre kjøkken gjennom Norema konseptforhandlere, Byggmakker og Power.

Vi har forskjellige sortiment tilpasset våre kunder og forhandlere. Norema Home Collection (møbelkjøkken) og Norema Basic Collection (flatpakket kjøkken) selges av Norema forhandlere og Byggmakker. Norema Urban Collection selges av Power.

Norema har avtaler med flere av de ledende entreprenører og husbyggere i Norge, og er en av markedslederne i proff segmentet.

Vi søker forhandlere til;

  • Fredrikstad
  • Harstad
  • Kristiansand
  • Kristiansund
  • Narvik
  • Sandefjord
  • Skien
  • Tønsberg

Ønsker du å bli en del av vårt team?

For mer informasjon ta kontakt med;
Martin Werring
Salgsdirektør Norema
e-post: martin.werring@nobia.no
mobil: +47 95 70 78 87

Norema eies av Nobia AB som er Europas ledene kjøkkenprodusent med ca 15 sterke kjøkken varemerker i porteføljen. Nobia driver med utvikling, produksjon og salg av kjøkkenløsninger. Hver uke produseres over 140.000 skap og i våre butikker møter vi over 60.000 kunder. Nobia har ca. 6300 medarbeidere og en omsetning på ca. 13 milliarder SEK.

Norema ønsker medarbeidere som elsker salg og tar ansvar for egen prestasjon. Du vil ønske å bidra til at Norema blir den foretrukne leverandøren i markedet.

Norema er også en del av Nobia-gruppen, som er en av Europas største kjøkkenkonsern med 15 varemerker. Dette gir våre medarbeidere en mulighet til å være en del av et internasjonalt miljø, samt karrieremuligheter i store deler av Europa for den som måtte ønske det.

Ønsker du å bli en del av vårt team kan vi tilby konkurransedyktige betingelser og et meget godt arbeidsmiljø.

SE VÅRE LEDIGE STILLINGER HER.

Kunne du tenke deg å jobbe i Norema?

Du er velkommen til å sende en åpen søknad til HR Konsulent Alexander Karlstad, Alexander.Karlstad@nobia.no

For spørsmål på telefon, ring Norema sitt sentralbord:
+47 61 31 81 00

Skriftlige søknader pr. post sendes til:
Norema
Postboks 633
1411 Kolbotn