Bærekraft

For oss på Norema er vårt bærekraftsarbeide et svært viktig fokusområde. Vi ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid ved å hjelpe våre kunder til å leve et mer bærekraftig liv på kjøkkenet.

Svanemerkede kjøkken

Norema har et stort utvalg svanemerkede kjøkken som oppfyller strenge krav til miljø, helse, kvalitet og funksjon. Svanemerkede produkter er ikke bare et omsorgsfullt valg for miljøet, det er også et smart valg da kjøkkenet tåler harde funskjons- og kvalitetskrav. Bærekraft handler også om å kunne leve klimasmart i sitt kjøkken, derfor utvilker vi produkter som gjør kildesortering enklere og som minsker matsvinn - alt for at du skal kjenne at du gjør en innsats - hver dag.

Materialene i våre kjøkken er nøye utvalgt fra kilder med begrenset innvirkning på mennesker og miljø. Vår ambisjon er å kontinuerlig forbedre vårt bærekraftsarbeid for både våre produkter, våre leverandører og vår virksomhet.

Gjennom vårt arbeid med bærekraft ønsker vi å bidra til en bærekraftig fremtid ved å hjelpe kundene våre til å leve et mer bærekraftig liv på kjøkkenet. I tillegg ønsker vi å minimere eventuelle negative effekter fra våre produkter og prosesser på mennesker og på våre omgivelser. Vår måte å jobbe med bærekraft / miljø inkluderer alt fra hvordan vi designer, utvikler og produserer produkter til hvordan vi vurderer risiko og muligheter og engasjerer leverandører og andre interessenter.

Dette er noen av satsingsområdene vi prioriterer i vårt arbeid for en mer bærekraftig fremtid.

Artikler om bærekraft

Vårt bærekraftsarbeid

Du kan lese mer om vårt bærekraftsarbeid på nobia.com og i årsrapporten på engelsk eller svensk.

Norema kjøkken Design Akse kjøkkenøy