Montering

Montør i Norema, Trond Røstgård, forteller om montering.

Siste etappe, montering

I Norema er vi opptatt av å forstå så mye som mulig av kundens krav og forventninger til oss som en kjøkkenleverandør. Fra tid til annen spør vi derfor våre kunder hva de opplever som mest krevende og utfordrende på veien til nytt kjøkken. Svarene vi har fått har gitt oss verdifull kunnskap.

Et interessant funn er at montering av kjøkkenet gjerne er den etappen i prosessen de kvier seg mest for. Det er lett å ha forståelse for dette. En effektiv montering krever at man har kontroll på rørlegger, elektriker og snekker. Alle skal gjøre forskjellige jobber, til forskjellige tider. Det er gjerne i denne fasen at både budsjettet og tidsskjemaet sprekker. I Norema har vi derfor spurt oss selv; hva kan vi gjøre for å fjerne eventuell frustrasjon og bekymring rundt montering av kjøkkenet? Svaret ga seg selv.

La oss gjøre jobben for deg

Som en del av vår tjeneste gjør vi hjemmebesøk i forkant av at vi tegner nytt kjøkken. Vi gjør jobben for deg når det kommer til oppmåling, samtidig som vi kvalitetssikrer at målene og alle detaljene er korrekt.

Hjemmebesøket gir oss også anledning til å gi nyttige råd om valg av fronter, farger, plassering, ventilasjon og annet som bidrar til effektiv prosess og et mest mulig tilpasset kjøkken.

Norema Kvadrat trøffelgrå eik moderne kjøkken eikestruktur
Norema kjøkken Basic Collection Nøtterøy  mellomgrå kjøkkenøy flatpakket kjøkken grått kjøkken

Ferdig montert kjøkken på 2-3 dager

Våre samarbeidspartnere innen montering har lang erfaring med montering av kjøkken, og kan fortelle at de samme utfordringene synes å gå igjen i mange hjem;

• Enkelte vegger tåler ikke vekten av kjøkkenskapene
• I mange hytter, bygårder og hus er veggene skjeve
• Mange vegger er ikke i vinkel

Det er når montøren støter på slike utfordringer at verdien av erfaring virkelig gjør seg gjeldende. Kanskje må vegger fores eller rettes, eller kanskje vi må forsterke veggen slik at den tåler vekten av skapene. For et perfekt resultat er vi i Norema svært bevisste på å kun bruke erfarne og kvalitetsbevisste montører som er godt kjent med kjøkken, og enkelte av våre montører har montert mer enn 1000 kjøkken.

Vi er stolte av å kunne love våre kunder at kjøkkenet står ferdig montert på 2-3 dager, faktisk opplever vi ofte å bruke enda kortere tid. En uerfaren kjøkkenmontør kan i verste fall bruke dobbelt så lang tid og med de kostnader dette medfører kan vi forstå at enkelte kunder opplever dette som lite tilfredsstillende.

Tett dialog sikrer et godt resultat

Våre montører kontakter alltid kunden i forkant og gjør avtale om tidspunkt for montering. Gjennom tett dialog mellom montør og kjøkkenkonsulent er vi i stand til å effektivt levere et ferdig montert og komplett kjøkken på opptil 3 dager.

Hvis du setter på kaffen så ordner vi resten

Litt humoristisk snakker vi i Norema om at våre kunder skal kunne drømme, velge, bestille og montere kjøkken…alt uten å løfte en finger. Og vi er ikke lite stolte av at det er helt sant! Se vårt store utvalg av kjøkken og bestill et gratis møte med en av våre dyktige kjøkkendesignere. Vi hjelper deg med ditt drømmekjøkken!

Enkelt, ikke sant?

Hvis du ønsker å montere selv, eller trenger å gi beskrivelsen av montering til noen andre så kan du laste ned monteringsveiledningen her.

Norema kjøkken Parallel mellomgrå S5500N kjøkkenøy grått kjøkken grepsløst kjøkken ventilator fra tak