Benkeplater

En benkeplate må tåle vannsøl og røff bruk, og er på mange måter den mest utsatte delen av kjøkkenet. En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende.

Vi har mange benkeplater til kjøkken å velge mellom - finn den som passer ditt bruk aller best. Alle våre 30 mm laminatbenkeplater er Svanemerkede.

Norema kjøkken, Design Akse, Areal, S7500-N

Laminat

Laminat tåler store påkjenninger og er lett å holde rent. Benkeplater i laminat kan leveres med ulike kantlister, som feks. aluminium eller ulike tresorter og utforminger.

Våre benkeplater i laminat

Norema Fager Fager mørk blå  S 8005-R80B klassisk kjøkken blått

Kompaktlaminat

Kompaktlaminat kalles også høytrykkslaminat. Materialet er svært slitesterkt og består av hardt sammenpresset og ensfarget papirmateriale med et beskyttelseslag øverst. Platen kommer i 10 millimeter tykkelse.

Våre benkeplater i kompaktlaminat

Norema Edel mørk grå eik S 7500-N - hyttekjøkken - klassisk kjøkken

Heltre

Benkeplater i heltre er nordmenns førstevalg. Heltre tilfører innredningen varme og lunhet og finnes i 30 og 40 mm tykkelse. En benkeplate i tre kan lett repareres og slipes ned hvis det oppstår skader. Med en grundig overflatebehandling med OSMO hardvoksoljeholder holder platen seg fin lenge og den utvikler seg og får sin personlighet i takt med at du bruker kjøkkenet.

Våre benkeplater i heltre

Norema kjøkken Trapes ask moderne lyst kjøkken kjøkken med skinnhåndtak hyttekjøkken

Corian

Corian® er en porefri og holdbar benkeplate som er enkel å vedlikeholde og som ser ut som ny i lang tid. Eventuelle skader som oppstår kan som oftest lett repareres.

Våre benkeplater i Corian

Norema Areal beige  S 2005-Y20R moderne kjøkken

Corestone

Corestone består av et yttersjikt med 3 mm massivt gjennomfarget kompositt-materiale, og en kjerne av sponplate. En benkeplate i Corestone tåler hard bruk og er smuss- og bakterieavvisende. Benkeplaten kan også formes og sammenføyes uten synlige skjøter. Fåes i tykkelsene 20 og 30 mm.

Våre benkeplater i Corestone