Prosjekt

En erfaren samarbeidspartner med individuelle løsninger til prosjekt og boligkjøper. Norema kan med hånden på hjertet si at vi kjenner det norske kjøkkenmarkedet. Siden 1946 har vi designet, produsert og levert kjøkkenløsninger til hele bredden av det norske folket.

Norema - proff mot de proffe

Helt fra starten av har Norema jobbet med eiendomsutviklere og entreprenører og vi er en av de største aktørene i Norge på dette markedet.

I Norema vet vi at planlegnings- og byggeprosesser er komplekse. Vi vet at tid, økonomi og forutsigbarhet er kritiske faktorer for deg som utvikler og bygger nye boliger. Vår erfaring, kompetanse og leveringsdyktighet til prosjektmarkedet er bokstavelig talt gull verdt når du har andre detaljer å ta deg av.

Norema kan levere ferdigmonterte skrog og flatpakkede moduler med kortere leveringstid. Med Norema som leverandør av kjøkken, bad og garderobe får du leveransen på rett sted til avtalt tid – vi er klar når du er klar!

Ta kontakt med oss for en fagprat om ditt neste prosjekt.

Høy kvalitet til riktig pris

Norema har 25 års funksjonsgaranti på skap, fronter, dekorsider, listverk, hengsler, skuffer og skuffeskinner. Det er en garanti som gir trygghet for både deg og boligkjøperne. Når du i tillegg vet at vi har vært i det norske markedet i over 75 år, kan du stole på at vi planlegger å være tilgengelige også de neste 75 årene.

Som totalleverandør av kjøkken, bad og garderobe har vi naturligvis også alt av hvitevarer og tilbehør. Med vår alt-i-ett-leveranse sparer du både tid og penger.

Skandinavisk design og livsstil

Alle boligkjøpere har sine unike ønsker og drømmer. Kjøkkenet er for de fleste en markør for deres smak, identitet og livsstil. Vi veileder og hjelper hver enkelt av dem til å realisere sine visjoner. Inspirert av den Skandinaviske designtradisjonen har Norema har et stort utvalg stiler og fronter som dekker de fleste ønsker. Men vi kan også by på løsninger og muligheter som er unike i Norge. Vår ToniTon-kolleskjon åpner en helt ny verktøykasse for boligkjøperne. Kjøleskap i samme farge som møbelfrontene og lamper som matcher veggfargen? Ikke noe problem!

Vårt løfte til kundene våre er å levere stil og funksjonalitet som ikke går på bekostning av pris. Du kan trygt overlate boligkjøperne dine til oss.

Bærekraftige løsninger - bærekraftig liv

Bærekraft er et svært viktig tema for Norema. Vi vil minimere eventuelle negative effekter fra våre produkter og prosesser, på mennesker og planeten vår. Vi jobber kontinuerlig og systematisk med å forbedre miljøarbeidet for produktene og virksomheten vår.

De fleste av våre modeller er Svanemerket og vi ønsker å inspirere kundene våre til å leve bærekraftige og miljøbevisste liv. Dette gjør vi både gjennom klimasmarte løsninger og levetiden på produktene våre, og gjennom å inspirere til gjenbruk av kjøkken og deler som skal skiftes ut.

*Disse tiltakene har bl.a. bidratt til 100% fornybar elektrisitet i produksjonsenhetene våre, 20% reduksjon av CO2-utslipp pr produserte skap, 85% av produksjonsenhetene våre er 14001 ISO sertifiserte og vi har redusert VOC-utslipp* med 5%.