Fager Grønn kjøkken

Kjøpsprosessen

Steg 1

Ditt kjøkken – din stil

Det beste utgangspunktet for gode funksjonelle og estetiske løsninger er dine innspill. Bilder, skisser, tanker eller ord som beskriver din kjøkkendrøm, gjør det lettere å snakke om konkrete muligheter og kombinasjoner. Vi anbefaler en tur innom en av butikkene våre for å få inspirasjon og muligheten til å ta og føle på materialer, overflater og detaljer. Forberedelsene dine er gull verd når vi skal skape løsningen for deg.

Norema kjøkken Design Akse areal klassisk hvit moodboard

Steg 2

Bruk designerne våre

Når du er klar, kan du avtale tid med en av våre erfarne og hyggelige kjøkkendesignere. Dette er en tjeneste vi tilbyr gratis for å hjelpe deg med å realisere ditt behov i din stil. Sammen med designeren kan dere se på inspirasjoner og tanker du har med og diskutere konkrete muligheter og løsninger. Vi anbefaler også at du forbereder deg på spørsmål om hvordan du liker å bruke kjøkkenet ditt, hva budsjettet ditt er og hva slags stil og materialer du ser for deg. Ta med målsatt plantegning av kjøkkenet som viser plasseringen av vann, avløp, vinduer og ventilasjon. Plantegninger er en viktig brikke i planleggingsprosessen.

Bruk designerne våre

Steg 3

Pristilbud og bestilling

Etter møtet, tegner designeren en konkret løsning basert på dine behov og ønsker. I praksis blir kjøkkenet ditt unikt tilpasset deg og rommet det skal inn i. Vi sørger for å ta hensyn til alle tilpasninger til fysiske mål og tekniske installasjoner. Etter kort tid får du et ferdig forslag og et pristilbud på løsningen. Når vi er enige om alle detaljer setter vi kjøkkenet i bestilling og avtaler levering og eventuelt bestilling av montør.

Bruk designerne våre

Steg 4

Levering og bygging

Norema produserer på bestilling og kvalitetssikrer alle deler før de leveres. Våre møbelskrog kan leveres ferdig montert eller flatpakket og både pris og leveringstid kan påvirkes av dette valget. Når kjøkkenet skal bygges i hjemmet ditt, kan vi hjelpe deg med sertifiserte montører i nærområdet ditt. Og hvis du ønsker å bygge kjøkkenet selv, så har vi godt instruksjonsmateriell på print og film. Vi anbefaler deg å se gjennom alt relevante instruksjonsmateriell før du starter byggingen.

Steg 5

Vi er fornøyde når du er fornøyd

Norema har designet, produsert og levert kjøkken i hele Norge siden 1946. Mye har forandret seg på denne tiden, men aldri forventningene kundene våre har til oss. Vårt mål er å gi deg personlig hjelp gjennom hele prosessen, fra de første diskusjonene om ønsker og muligheter, til det nye kjøkkenet ditt er klart til bruk hjemme hos deg. Vårt verdifulle bidrag til deg, er all den erfaringen vi har gjennom 75 år i alternativt bransjen. Vi gleder oss til å treffe deg og være med å oppfylle din kjøkkendrøm!

GARANTI KJØKKEN

I henhold til Forbrukerkjøpsloven har du krav på 5 års reklamasjonsrett. Hos Norema får du 10 års funksjonsgaranti på skap og fronter, under forutsetning av at monterings- og vedlikeholdsveiledning er fulgt.

For bad, benkeplater, belysning, knotter og håndtak gjelder brukerkjøpslovens bestemmelser. For mer informasjon henvises til kjøpskontrakt.

Kompletteringsgarantien er på 2 år.

Vedlikehold

Sørg for at kjøkkenet er rent og bruk miljøvennlige og skånsomme rengjøringsmidler. Pleieveiledning følger med alle kjøkken. Riper kan dekkes med komplementærmaling. Hengsler, hyller, skuffer og andre funksjonelle detaljer kan fikses eller skiftes ut over tid.
 
Ta vare på kjøkkenet ditt og kjøkkenet ditt vil ta vare på deg, i mange år.