Illustrasjonsfotografi kjøpsprosessen

ULIKE kjøpsprosesser

FORBRUKERKUNDE

DRØM – VELG – BESTILL – BRUK

DRØM
Du skal nå i gang med den spennende prosessen det er å skape ditt eget drømmehjem. Norema ønsker å hjelpe deg på veien slik at denne prosessen skal bli så enkel som mulig. Drøm deg bort og hent inspirasjon fra våre bilder, før du bestiller time hos en av våre selgere – enten i butikk eller hjemme hos deg selv.

DESIGN
Bruk nettsiden aktivt, opprett konto på Min Norema og lagre dine favorittbilder. Ved å dele din konto med butikken gir du våre selgere det aller beste utgangspunkt for å kunne gi deg effektiv hjelp tilpasset dine ønsker og dine behov.

BESTILL
Når du og din selger er enige sendes din interiørløsning til bestilling. Husk å forberede rommet for leveranse, fjern gammel kjøkkeninnredning og gjør avtale med elektriker og rørlegger.

LEVERING
Vi leverer ditt kjøkken til avtalt tid.

Leveringssituasjon 2021
Akkurat nå har vi utfordringer med våre leveringer. Det er flere grunner til dette, de fleste knyttet til pandemien. Dette er en utfordring for hele bransjen. Dessverre vil noen kunder oppleve restinger og at noen elementer tar lenger tid å få levert enn avtalt. Vi beklager dette og gjør vårt beste for å redusere ulempene for våre kunder så mye som mulig.

BRUK
Når kjøkkenet ankommer har du enten valgt at dette skal monteres av Noremas montører eller at dette er noe du ønsker å gjøre selv. Om du velger å gjøre det selv så leveres Noremas skap ferdig sammensatt med fronter påmontert, dette gjør monteringsjobben betydelig enklere enn ved bestilling av flatpakke. Fiks ferdig!

TYPEHUS- ELLER NYBYGGKUNDE

AVTALE – VELG – MONTERING – BRUK

Når du kjøper nytt hus eller leilighet der Norema er leverandør av kjøkken eller andre interiørløsninger vil prosessen skille seg litt fra den prosessen en forbrukerkunde har.

AVTALE
Når du kjøper et nytt hus eller leilighet vil Norema motta din kontaktinformasjon fra entreprenør/byggmester/husprodusent, og kontakte deg direkte for å avtale et møte.

DESIGN
I møtet vil selger gjennomgå den standardløsning som følger med boligen du har kjøpt, hjelpe deg å avklare dine reelle funksjonsbehov og se på hvilke ønsker du har for interiørløsningen. I etterkant av møtet utarbeider selger et tilbud, når dere er enige signerer du en kontrakt og alt grunnlag sendes til entreprenør/byggmester/husprodusent.

MONTERING
Norema tar hånd om den videre prosessen med levering og montering av all innredning i samarbeid med entreprenør/byggmester/ husprodusent. Du kan lese mer om montering under

BRUK
Nå kan du bare glede deg til innflytting i ny bolig, med innredning fra Norema! Etter innflytting kan det, erfaringsmessig, dukke opp ting du ønsker å kjøpe i tillegg. Du er velkommen til å ta kontakt med oss i Norema, så hjelper vi deg videre.

TYPEHUS- /NYBYGGKUNDE

STANDARD OG MULIGHETER

Mulighetene er mange når du nå skal skape ditt nye drømmehjem, men det er viktig at du setter deg inn i hvilke endringer som er mulig ut i fra avtalen med entrepenør/husprodusent/byggherre. I forkant av ditt møte med oss kan det være lurt å tenke gjennom:

1) HVILKEN STIL FORETREKKER JEG?
Hent inspirasjon fra nettsiden og bruk verktøyene vi har tilgjengelig for å finne din stil. Dette hjelper oss å skape en løsning som er tilpasset dine ønsker og ditt behov.

2) HVA SAVNER JEG I LØSNINGEN JEG HAR I DAG?
Er det noe du vet du vil ha med i ditt kjøkken? Kanskje noe du har sett hos venner, i magasin eller annet. Er det noe du er usikker på så kan vi forklare og demonstrere slik at du enklere kan ta standpunkt.

3) HVA ER JEG FORNØYD MED I LØSNINGEN JEG HAR I DAG?
Er det spesielle funksjoner, plassering av skap i forhold til hverandre eller andre ting du er spesielt glad i? La oss få vite om det slik at det blir hensyntatt i den nye planløsningen.

4) BUDSJETT
Tilvalg kommer som tillegg til standarden og belastes boligkjøper. Et budsjett gjør det enklere for oss å veilede deg til riktige løsninger.