Norema - Trapes Sort Eik
Norema - Fager Kritthvit
Norema - Kvadrat Trøffelgrå Eik
Norema - Parallell Mellomgrå
Norema - Pluss Mørk Grå
Norema - Format Hvit
Norema - Radius Eik
Norema - Kube Sort
Norema - Refleks
Norema -
Norema - Areal Hvit
Norema - Areal Lys Grå

Vanskelig å velge? Ikke hos oss!

Skal vi stole på øynene og entusiasmen til våre nye kunder, så er det helt opplagt. Det beste med å få seg nytt kjøkken, er å finne frem til drømmekjøkkenet! Og akkurat dette kan vi hjelpe deg med.

Orienter deg om utvalget

Hver dag opplever vi i Norema å få besøk av kunder med katalogen under armen og forventning i blikket. Nå har de endelig bestemt seg, nå skal det bli nytt kjøkken. Men veien frem til drømmekjøkkenet innebærer også mange valg, og noen av disse kan det være lurt å forberede seg litt på i for kant. Det viktigste er selvsagt å orientere seg om utvalget som finnes - finne frontene du har lyst på, benkeplaten du har drømt om og håndtakene som setter prikken over i’en.

La oss hjelpe deg å finne drømmekjøkkenet

Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har - og vi må innrømme
– dette er også den fasen i kjøkkenprosessen vi har størst glede av. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.

Denne fasen, i veien til nytt kjøkken, omtaler vi i Norema som valgfasen. Det er her du plukker og velger fra vårt sortiment for å skape ditt fremtidige kjøkken. Men dette er også den fasen hvor alle spørsmålene kommer opp. Vi opplever ofte at når vi stiller kunden et spørsmål så er svaret: ”Jeg vet ikke helt, hva synes du?”. Mange problemstillinger kan det være lurt å drøfte med en interiørselger som kan kjøkken, men mange spørsmål kan det også være lurt å ha en mening om før du kommer til butikken.

Spørsmål som hjelper oss å tegne riktig kjøkken for DEG:

• Hvor skal kjøkkenet stå? På hytta, i et hus, i en leilighet?
• Hvor stort er rommet? Ta gjerne med en skisse.
• Hvordan bruker du ditt kjøkken i dag?
• Hvor ofte, hvor mye og hvor avansert mat lager du på ditt kjøkken?
• Hvilke behov har du for oppbevaring?
• Er du mer opptatt av design eller tenker du mest på kjøkkenets funksjonalitet?
• Hva slags stil har du ellers i leiligheten/huset?
• Er kjøkkenet til en familie på 2 eller 5?
• Er kjøkkenet et sted hvor dere kun lager mat, eller ønsker dere rom for spiseplass?

Svarene på disse spørsmålene er gull verdt for oss når vi skal tegne kjøkkenet - kjøkkenet som passer best til ditt bruk, til dine behov og til ditt hjem.
Nå har vi lært mye om deg som kunde, og nå kommer vi til de valgene der vår kompetanse og erfaring kan utnyt-tes best – til alle de konkrete detaljvalgene. Her kobler vi informasjonen vi nå har om deg og dine behov, til vår kunnskap og erfaring for å gi deg løsninger som passer akkurat deg.

• Har du lyst på nedfelt eller underlimt vask?
• Vask med avrenningsfelt?
• Hva med kranene, vil du ha de uttrekkbare eller ikke?
• Hva slags bestikkinnlegg ønsker du?
• Hva med benkeplaten? Vil du ha tre, laminat, stein, kompositt?
• Hva med belysning?

Estetikk og funksjonalitet går hånd i hånd!

Den kanskje største fordelen med å kjøpe kjøkken av en spesialist som Norema er at vi kan hjelpe deg med alle disse valgene. Vi er godt trent i å forstå våre kunders krav og forventninger. Vi gjør dette hver eneste dag, vi trener på det og vi har lang erfaring. For enkelte kan denne fasen i prosessen virke avskrekkende, rett og slett fordi det er så mye å ta stilling til. Hos Norema tar vi oss god tid til å snakke med deg under 4 øyne. Vi vet hvordan det er å være kunde og vi har sympati for alle valgene du må ta. I Norema er vi stolte av å selge kjøkken som er tilpasset deg som kunde og kjøkken skreddersydd for din stil og ditt hjem.
Men å velge handler ikke bare om å ta beslutninger, det handler også om valgfrihet. Som en erfaren og kvalitetsorientert kjøkkenaktør er vi svært bevisst å tilby et rikt sortiment av både fronter, benkeplater, knotter og håndtak. I tillegg er vi er stolte av å kunne levere hvitevarer fra marke-dets beste leverandører.

Hos Norema har du nok å velge mellom, men det beste av alt er at vi hjelper deg med alle valgene du skal ta. På denne måten unngår du forvirring og frustra-sjon, og veien til nytt kjøkken blir enklere enn du hade trodd. Slik beholder du forventningene i øynene hele veien fra drøm til virkelighet!

Vi gleder oss til å hjelpe deg med dine valg!

Norema - Radius Eik