Norema Areal mellomgrå S55500N moderne kjøkken

Norema - lett å velge!

Det vi liker best i Norema er å hjelpe kundene våre med å virkeliggjøre kjøkkendrømmene sine. Hvert nye kjøkken er unikt - du har inspirasjonen og ideene, vi har produktene og ekspertisen/kunnskapen.

Norema kjøkken Kvadrat sort eik eikekjøkken sort ventilator hylle på vegg kjøkken med pussede vegger moderne kjøkken

Kjøkken Kvadrat sort eik

Veien til nytt kjøkken

Hver dag møter vi kunder med store planer for sitt nye kjøkken og i Norema vet vi hvor viktig det er for hver enkelt kunde å skape et funksjonelt kjøkken i riktig stil. På veien til det riktige kjøkkenet er det mange valg og den beste starten er å være forberedt når du står på startsstreken. Det viktigste er å orientere seg om utvalget Norema byr på. På nett eller i en av våre butikker kan du finne frontene du faller for, benkeplaten du lengter etter å bruke og håndtak og detaljer som gjør kjøkkenet komplett.


Alle våre kjøkken

La oss hjelpe deg å designe drømmen

Å hjelpe kundene våre med å virkeliggjøre kjøkkendrømmen, er det vi har størst glede av å bidra til. Ingen har de samme kravene til funksjonalitet eller estetikk og derfor er det en god idé å samle bilder, eksempler og beskrivelser på akkurat det du ser for deg. Når du skal planlegge kjøkkenet anbefaler vi at du snakker med en av våre interiørselgere om hva du ser for deg av funksjoner og stil. Ta heller med deg litt for mange inspirasjonsbilder enn litt for få.Finn butikk
Avtal møte

Norema Edel mørk blå S 8005-R80B klassisk kjøkken kjøkkenøy

Kjøkken Edel Mørk blå

Spørsmål som hjelper oss på veien til nytt kjøkken:

 • Hvordan liker du å bruke kjøkkenet ditt?
 • Hvor stort er rommet? Ta med tegninger med alle hovedmål.
 • Hvilke funksjoner er viktige for deg?
 • Hva er din stil og hvordan er hjemmet ditt ellers innredet?
 • Hvor mange skal bruke kjøkkenet i hverdagen?
 • Er kjøkkenet ditt et sted å lage mat eller er det også et sted for jobb, studier eller lekser?

 

Svarene på disse spørsmålene er gull verd for oss når vi skal tegne det nye kjøkkenet ditt og gjøre det perfekt for dine behov, din stil og ditt hjem. Når vi har gjort alle de viktigste hovedvalgene er det tid for detaljering. Norema har et stort utvalg av detaljløsninger som løfter kjøkkenet ditt til perfeksjonisme. I detaljeringen kan vi hjelpe deg med muligheter og valg basert på det vi allerede vet om deg og dine preferanser. Noen eksempler på valg i detaljeringen er:

 • Hvordan vasken monteres inn – nedfelt eller underlimt.
 • Hva slags materiale liker du i benkeplaten? Tre, laminat eller stein?
 • Valg av bestikkinnlegg i skuffene og kanskje kildesorteringsløsning i benkeskapet under vasken?
 • Liker du blanke detaljer i knotter og håndtak eller er du mer på matte eller børstede flater?
 • Belysning under overskapene, men hva med LED-lys i skuffer og skap?

 

Estetikk og funksjonalitet – to sider av samme sak

Å velge Norema er å velge fagekspertise og veiledning i alle spørsmålene som kommer på bordet når et nytt kjøkken skal skapes fra grunnen. Vi tar oss god tid til å gå gjennom alle muligheter og valg og det beste av alt er at rådgivningen er gratis! Siden Norema startet å produsere kjøkken i Norge for over 75 år siden har vi lagt vår stolthet i å designe funksjonelle kjøkken som hele tiden også tilpasser seg de lange linjene i estetiske trender, stil og smak.


Vi har et utvalg som gir deg hele bredden i funksjoner og estetikk. I tillegg har vi selvfølgelig også alle hvitevarer du forventer – fra de beste leverandørene i markedet. På veien til det nye kjøkkenet ditt er vårt mål at du kan gjøre valgene dine med både hode og hjertet.

Vi gleder oss til å hjelpe deg med dine valg!