Bjerknes Park, Bergen
Bjerknes Park, Bergen
Bjerknes Park, Bergen
Bjerknes Park, Bergen

Bjerknes Park, Bergen

Bjerknes Park ligger sentralt til i Bergen og nær et mangfold av friluftsområder, byfjell, fritidstilbud og andre servicetilbud. Norema Kjøkkenstudio Bergen leverer kjøkken til prosjektet.

Foto: ByBo AS

Slettebakkens nye attraktive boligområde

Bjerknes Park er et nytt boligprosjekt fra ByBo AS på Slettebakken og vil bestå av fire bygg med underliggende garasjeanlegg. Prosjektet ligger i en vestvendt fjellskråning med flott utsikt mot Løvstakken og Bergensdalen. Prosjektet tilbyr store, funksjonelle familieleiligheter med umiddelbar tilgang til flotte uteoppholds­­arealer og parkområde. Bjerknes Plass er allerede utsolgt og over­levert til kunder. Så nå bygger vi andre salgstrinn i Bjerknes Park som består av til sammen 43 nye boliger.

Park, bybane og friluft rett utenfor døren

Bjerknes Park ligger sentralt til i Bergen og nær et mangfold av friluftsområder, byfjell, fritidstilbud og andre servicetilbud. Det er turveier, sykkelstier og stier direkte fra prosjektet til bybanen og busslinjer går like ved Bjerknes Park. Dette sørger for enkel kommunikasjon til det meste, enten i retning Bergen sentrum eller sørover.