Den praktiske kjøkkenøya

En kjøkkenøy er både praktisk og estetisk vakker. Lag kjøkkenøy til hverdag og fest!

Norema Edel mørk grå eik S 7500-N - hyttekjøkken - klassisk kjøkken

En kjøkkenøy gir deg bedre arbeidsflyt mellom arbeidssonene siden du får kortere vei mellom dem, men enda viktigere – du skaper et sosialt midtpunkt.

Hvorfor kjøkkenøy?

  • Bedre arbeidsflyt
  • Sosialt midtpunkt
  • Ekstra arbeidsplass
  • Fleksible løsninger
  • Passer til kjøleskuffer, platetopp eller som oppvaskbenk.

En kjøkkenøy for alle

Et kjøkken med øy krever litt mer plass enn et kjøkken uten, men likevel finnes det muligheter. Våre kjøkkenkonsulenter er har god kompetanse på å utnytte plassen på kjøkkenet ditt best mulig. Avtal møte med en av våre konsulenter før du planlegger kjøkkenet ditt for å mest mulig ut av plassen på kjøkkenet.

Avtal møte

Norema Areal mellomgrå S55500N moderne kjøkken
Norema kjøkken, Design Akse, Areal, S7500-N

Du trenger ikke nødvendigvis ha strøm og vann i kjøkkenøya for å ha nytte av den. Du kan for eksempel lage en bar-øy der du kan tilberede, servere og ha sitteplasser. Eller du kan la barna lese høyt for deg mens du koser deg med å lage middag? En kjøkkenøy egner seg også godt til spillkveld med naboen, hjemmekontor og selvfølgelig som ekstra plass når du lager mat.

Hvorfor ikke fjerne spisebordet og heller bruker kjøkkenøya? Kjøp høye og komfortable stoler så sitter du godt gjennom hele middagen – og den fine samtalen eller spillkvelden etterpå.

Vis frem kjøkkenøya!

De fleste som skal ha kjøkkenøy velger samme farge som resten av kjøkkenet. Men, her kan du gjerne tenke utradisjonelt.

Understrek og fremhev kjøkkenøya! En kjøkkenøy gir deg mange designmuligheter, og du kan få noe ingen andre har. Gå for en litt annen benkeplate eller en farge som er ton-i-ton. Da får du et kjøkken som er laget bare for deg, med ditt spesielle design.

Norema Areal beige  S 2005-Y20R moderne kjøkken