Norema - Kube Sort
Norema - Areal Hvit
Norema - Kvadrat Trøffelgrå Eik
Norema - Parallell Mellomgrå
Norema - Pluss Mørk Grå
Norema - Refleks
Norema - Trapes Sort Eik

HVORFOR VELGE NOREMA

VI HAR LEVERT KVALITETSKJØKKEN, BAD OG GARDEROBER TIL NORSKE HJEM I MER ENN 70 ÅR, OG SOM DEN FØRSTE KJØKKENPRODUSENTEN I MARKEDET GIR VI NÅ LIVSTIDSGARANTI PÅ FUNKSJONSDELENE I KJØKKENET!

25 ÅRS GARANTI
Vi garanterer at produktene ikke har material- og produksjonsfeil og at alle bevegelige deler (hengsler, skuffer og innredningsløsninger) fungerer i 25 år etter at kjøkkenet er levert.

FULL FLEX
Hos Norema får du skapløsninger til alle rom. Praktisk betyr dette at hvis du velger samme fronttype i alle rom får boligen din et unikt og helhetlig uttrykk. Les mer om vårt Full Flex konsept.

SERVICE
Vi vet at du forventer god service, og vi har som mål å være best på dette, fra ditt første møte med oss, til oppfølging i etterkant av kjøp. Vi hjelper deg selvsagt også med montering dersom du ønsker det.

MILJØ I FOKUS

SVANEMERKET ER DET OFFISIELLE NORDISKE MILJØMERKET
Nordisk Ministerråd innførte i 1989 en felles, offisiell miljømerking i Norden. Nordisk Miljømerking ble opprettet, som innførte miljømerkingen Svanen. Produkter med Svanemerket er miljøvennlige og fører til redusert miljøbelastning. Alle produkter og tjenester med dette merket oppfyller definerte miljøkrav, og har blitt testet av uavhengige laboratorier og kontrollbesøk.

SVANEMERKET KJØKKEN
Vi i Norema er stolte over at våre kjøkken er merket med miljømerket Svanen!