Norema Full Flex

Noremas kjøkkenskap finnes i mange ulike høyder, bredder og dybder, og brukes til å skreddersy store og små kjøkkenløsninger. Men har du tenkt på at disse skapene kan brukes flere steder i boligen også? Vi kaller det Full Flex!

Hva kan du gjøre med en potet? Koke, steke, grille, lage grateng, kroketter eller potetmos. Noremas kjøkkensystem er akkurat som poteten – superanvendelig, og kan tilpasses alle møbleringsbehov. Du kan bruke det til å bygge faste inn-redninger over hele huset.

Hvorfor ikke bytte ut alle de løse skape-ne, kommodene, skjenkene, tv-benkene, skrivebordene, reolene og alt det andre som du må skyve, dra og flytte på under rengjøring, og erstatte dem med fast-monterte innredninger som gjør akkurat samme nytten. Bare mye mer praktisk, og faktisk også vel så stilig.
Og du som skal innrede nytt hus – tenk på hva du sparer ved å satse på ett helhetlig innredningskonsept i stedet for alle ”løsøre-kjøpene” av møbler i diverse stilarter. Det eneste du ikke kan bygge med Noremas Full Flex, er stoler!

Full flex kjøkken og soverom
Full flex lite kontor
Full flex kontor
Norema - Kube Sort

Finn ditt kjøkken

Se vårt utvalg kjøkken i alle utførelser og prisklasser. Velg kjøkkenet som passer akkurat DEG!

IQ overskap med heisfunksjon

Se vårt tilbehør

Norema har et stort utvalg tilbehør som gjør kjøkkenet ditt praktiske og lett å jobbe i.