Kjøkkendrømmen

Kjøkkendrømmen er nærmere enn du tror!

Norema kjøkken Design Akse areal mørk grå kjøkkenøy åpne hyller

Et drømmekjøkken krever verken stor plass eller stor lommebok

Kjøkkenet er for mange hjemmets aller viktigste rom. Her samles vi for å lage mat, spise mat og snakke om maten vi har spist, i tillegg til å dele hverdagens mange små og store opplevelser mellom jobb, skole og fritidsaktiviteter.

Men hvordan finner du akkurat det du leter etter?

IQ kjøkken gir mer plass

Et drømmekjøkken handler for de fleste om å finne et kjøkken i sin personlige stil, som samtidig svarer til de kravene man har til oppbevaringsløsninger, benkeplass og andre praktiske detaljer.

Utfordringen er gjerne størrelsen, både på kjøkkenet og lommeboka. Har du en liten leilighet og et nøkternt budsjett, tror mange de må gjøre som naboen og gå rett til billigkjedene. Men det trenger du ikke.

Hos oss finner du kjøkken og kjøkkenskap i hele 10 ulike høyder, 7 bredder og 5 dybder. Alle bygger på samme grunnplattform slik at de fleste enkelt kan kombineres med hverandre. Heng de på veggen eller la de de stå på gulvet med bein eller sokkel – valget er ditt!

I tillegg har Norema utviklet en rekke smarte løsninger som gjør at du får mye mer plass enn du trodde var mulig. Vi kaller det IQ kjøkken, med kreative og plassbesparende løsninger som ekstra kjøkkenbenk du kan rulle ut av den ordinære når du trenger mer benkplass, og bord som felles ned fra veggen.

Mer om IQ kjøkkenet

Norema kjøkken Design Akse + areal beige moderne kjøkken kjøkkenøy
Norema Areal klassisk hvit moderne kjøkken

Benkeplate til ditt bruk

Med hele 33 ulike fronter og 50 håndtak i forskjellige farger og utforming kan du dessuten sette sammen akkurat den finishen som kler deg og din stil. Det gjelder i høyeste grad også benkeplaten som ofte blir selve signaturen på ditt drømmekjøkken.

Hva du vil ha henger gjerne sammen både med bruksområde og smak. Ingen andre kjøkkendeler får mer ”juling” enn benkeplaten, så det aller første man bør tenke på er hvordan du vil bruke den og hvor påpasselige du ønsker å være.

For mange er det ingenting som slår den naturlige varmen fra heltre. Tre er samtidig et levende materiale som må passes på. Så om du frykter flekker og riper og heller ønsker et mer slitesterkt og vedlikeholdsfritt materiale, kan det være du heller finner din favoritt i laminat eller kompaktlaminat. Eller hva med en tøff benkeplate i naturstein, kompositt eller corian?

Det du ikke trenger å være redd for, er ikke å finne akkurat ”din” benkeplate. Til sammen har vi mer enn 90 forskjellige benkeplater, der hver av dem også kan fås i flere tykkelser.

Tilbehør til ditt kjøkken

Vi tegner ditt drømmekjøkken – helt gratis!

Er du fortsatt usikker på hva du skal velge, eller kanskje til og med litt overveldet over alle mulighetene og lurer på hvordan du skal kombinere deg frem til best resultat for deg, er det kanskje greit å vite at vi også hjelper deg å tegne.

Glem dataprogrammer som må lastes ned og setter deg fast før du har rukket å lagre. Hos oss kan du komme i en av våre mange butikker med en skisse på hva du har tenkt, så tegner vi kjøkkenet ditt ferdig. Avtal et gratis designmøte her, eller du kan prøve vår kjøkkenplanlegger som er svært enkel å bruke.

For vi mener et skikkelig drømmekjøkken ikke skal være noe du må vente på til du blir pensjonist. Se våre priser og sammenlign dem gjerne med lavpriskjedene – og husk at vi også har noen enda mer prisgunstige løsninger vi rett og slett har kalt Norema Best Pris – så du aldri skal være i tvil.

Veien til ditt drømmekjøkken begynner hos Norema.

Klar – ferdig – kjøkken!

Avtal møte