Basic-konsept

Kjære flatpakk-kunde: Formontert innfestning og nye veggoppheng betyr enklere montasje.

”Formontert” betyr at plugger og skruer er forhåndsplassert i riktige hull fra fabrikk! Du som kunde sparer opptil 50% av monteringstiden!

Færre løse skruer.

 

Skru tiden litt tilbake. Da kom alle flatpakk-møbler på markedet med en pose løse skruer og festemidler, også våre. Nå har Norema tatt grep for å hjelpe deg til en monteringsjobb som er raskere, enklere og mindre plundrete. Du sparer tid på selve monteringen og kan korte ned den perioden da husets viktigste rom, kjøkkenet, er ute av drift.

Norema - Basic Easy assembly skruer
Norema - Basic Easy assembly skrog

Mange mener at det er er monteringen av skrogene som er den store bøygen. Resten er mindre tidkrevende, slik som påsetting av skuffeskinner, hengsler og håndtak. Og det er nettopp selve skrogmontasjen vi i Norema nå forenkler for deg som velger flatpakkede kjøkkenprodukter. Alle skrog-deler kommer med formonterte innfestingsdetaljer. Egeninnsatsen er betydelig redusert.

 

Smikk-smakk, ferdig og ...

rett på veggen!

 

Medfølgende opphengslist er skråskjært i overkant. Avstivingen i skapets bakkant er også skråskjært og kan derfor hektes direkte på slik at skapet hviler på opphengslisten mens det skrues fast i vegg. Et listig grep for enklere oppheng!

Norema - Basic easy assembly veggfeste