Du er her: Norema / Kjøkken / Home Collection / Toniton x Norema

Toniton x Norema

Toniton-kjøkkenet Toniton x Norema Areal leveres komplett med skreddersydde benkeplater, kjøkkenhetter, komfyrer, blandebatteri og håndtaksløsninger. Alt tilbehør er designet og fargesatt for å passe til kjøkkenets farge. Du kan velge innredning og tilbehør fra samme - eller fra ulike fargepaletter og kjenne deg trygg på at alt matcher.

Fargene på Toniton-kjøkkenet er utviklet av en av verdens fremste kolorister, Tekla Severin. Hun har lagt stor vekt på å finne tidløse farger som kler ulike miljøer og personligheter. Fra deg som søker en klassisk og nøye utvalgt tone i grått eller blått, til deg som foretrekker trendy nyanser som gul eller peach. Hele seks lekre farger å velge blant!

  • Match hele ditt kjøkken akkurat som du vil
  • Velg like eller matchende farger
  • Unike kjøkkenfarger
  • Matchende veggmaling, møbler og tilbehør

Skreddersydd tilbehør

Et Toniton-kjøkken leveres med skreddersydde benkeplater, kjøkkenhetter, komfyrer, blandebatteri og håndtaksløsninger. Alt tilbehør er designet og fargesatt for å passe til kjøkkenets farge. Du kan velge innredning og tilbehør fra samme – eller fra ulike fargepaletter og kjenne deg trygg på at alt matcher.

Les mer om Toniton x Norema

Matchende veggfarger og møbler

Det som først og fremst skiller et Toniton-kjøkken fra andre er at det er enkelt å kombinere kjøkkenfargen med matchende veggfarge, bilderammer, spisebord, stoler, hyller, lamper og annen innredning. Alle produktene er fargesatt med Tonitons farger og alt harmonerer med hverandre, selv om du kombinerer ulike paletter.

Les mer om Toniton x Norema

Toniton x Norema

Fargene på Toniton-kjøkkenet er utviklet av en av verdens fremste fargeleggere, Tekla Severin. Det er lagt stort fokus på å finne tidløse farger som passer til forskjellige miljøer og personligheter. Fra deg som leter etter en klassisk og nøye utvalgt grå eller blå til deg som foretrekker en konstant høyt profilert gul eller peach.

Les mer om Toniton x Norema konseptet