RørosHetta – Litt utover det vanlige

Ventilasjon er viktig av to grunner. God luft på kjøkkenet i tillegg til at hetta er en viktig og iøynefallende del av kjøkkenet stil/design.

Norema leverer ventilatorer fra RørosHetta.

Røros Metall AS ble etablert i 1946 og har i løpet av denne tiden alltid hatt en klar visjon om å levere solid håndverk av høy kvalitet.

Historien om RørosHetta er også historien om verdensarvstedet Røros. Om hvordan man klarer å skape noe stort på en liten plass. Kobberverket i Bergstaden har i flere hundre år levert ingeniørkunst i verdensklasse.

I Røros Metall har også kobberet fått spille hovedrollen. Innovasjonstankegangen har vært kjernen i familiebedriften fra dag én. Vi drar ut i verden på jakt etter inspirasjon, og omsetter internasjonale trender med lokal skaperkraft. Målet er alltid å lage verdens beste kjøkkenhette. Ved å kjøpe en kjøkkenhette fra RørosHetta vil du bidra til å utvikle norsk industrihistorie. Alle våre ansatte jobber med den største nøyaktighet og ”passion” for at du skal kunne få akkurat den kjøkkenhetta du ønsker til ditt hjem.

Ved å velge et produkt fra RørosHetta, kan du også velge et produkt litt utover det vanlige. Alle verdens farger, kobber, messing og skreddersøm til nøyaktig ditt kjøkken, er noen av mange muligheter du får hos RørosHetta.

Radius sort eik
Tromøy Hvit
Kvadrat mørk alm