POWER + NOREMA = SANT

POWER er Nordens raskest voksende elektronikkjede og premissleverandør for større utvalg og lavere priser på elektronikk, hvitevarer og kjøkken i det norske markedet.

Handler du hos Power kan du alltid velge blant de beste og mest kjente merkevarene. I Powers kjøkkenavdelinger møter du engasjerte medarbeidere med høy kompetanse på både kjøkken og hvitevarer. Her får du hjelp hele veien - fra valg av modell og hvitevarer, til levering og montering av kjøkken.

Visste du at i snitt byttes hvitevarer to ganger før det investeres i et nytt kjøkken? Derfor er det også greit å vite at våre kvalitetskjøkken fra Norema følger standardmål, og gir deg muligheten til å erstatte integrerte hvitevarer i den kjøkkenløsningen du velger, når det er behov for det. Våre kjøkken er trygge investeringer på lang sikt!

NOREMA har produsert kvalitetskjøkken i over 70 år, og er en av de mest kjente merkevarene i det norske kjøkkenmarkedet. Alle Norema-kjøkken produseres i Skandinavia og gjennomgår streng kvalitetskontroll før de forlater fabrikken. Spon til fronter, skap og benkeplater kommer alltid fra anerkjente, europeiske leverandører. Det samme gjelder alle mekaniske deler, som hengsler og skinnesystemer. Kjøkkenkomponentene gjennomgå kontinuerlige tester for å sikre at de alltid er i samsvar med forventet kvalitet.

Noremas kjøkkenmoduler har standardmål som er tilpasset de aller fleste kjente hvitevareleverandører. Det betyr at du står fritt til å velge akkurat de hvitevarene som passer best til dine behov.

Finn nærmeste Power-butikk

Finn nærmeste butikk som selger Urban Collection

Finn butikk

Se Urban Collection

Se alle Urban Collection modeller

Se alle modeller