Personvern

Norema
Trollåsveien 6, 1414 Trollåsen
Postboks 633, 1411 Kolbotn

Tlf: 61 31 81 00
Fax: 61 32 81 01
E-post: mail@norema.no.

Administrerende direktør: Ole Dalsbø

Norema behandler alle personopplysninger konfidensielt og i tråd med lov om behandling av personopplysninger. Norema tar ikke vare på noe informasjon som kan identifisere deg personlig (navn, adresse, e-postadresse osv.) uten at vi gjør deg spesielt oppmerksom på dette. Opplysninger vi har registrert om deg gis ikke videre til andre uten ditt samtykke.

All personlig informasjon blir oppbevart på en sikker og fortrolig måte, og de vil ikke under noen omstendigheter bli benyttet i en form eller hensikt som du ikke ble gjort oppmerksom på da du ga opplysningene til oss.

E-postadresser

E-postadresser som du registrerer hos oss blir bare brukt til det formålet som blir oppgitt ved registreringen. Du vil ikke få tilsendt annen informasjon via e-post enn den du selv aktivt har takket ja til å motta. Hvis du ikke lenger ønsker å motta informasjon fra oss, kan du når som helst avslutte abonnementet. Våre e-postregistre blir ikke videreformidlet eller solgt til andre.

Google
Norema.no benytter Google Analytics for å spore besøk, click og bestillinger fra annonsering. Når du besøker våre hjemmesider vil det bli plassert informasjonskapsler på din datamaskin i analyseøyemed. Ingen personlig informasjon, eller informasjon som på noen måte kan gjenkjenne deg vil bli samlet inn. Data blir samlet inn for at vi i analysesammenheng skal kunne gi deg en bedre brukeropplevelse.

Når du besøker Norema.no, vil det også bli plassert informasjonskapsler i annonseringsøyemed på din datamaskin, slik at vi kan forstå hva du er interessert i. Vår annonseringspartner Google vil så gi oss mulighet til å presentere våre retargetingannoner for deg på andre nettsteder, basert på ditt tidligere besøk på Norema.no. Teknikkene som blir brukt av våre partnere samler ikke inn personlig informasjon som navn, e-post, adresse eller telefonnummer.

Slik kan du kontrollere informasjonskapsler for annonsering

Du kan bruke Annonseinnstillinger til å administrere hvilke Google-annonser du ser, og velge bort interessebaserte annonser. Selv om du velger bort interessebaserte annonser, kan du fortsatt se annonser basert på visse faktorer, som for eksempel den generelle plasseringen din, som er utledet fra IP-adressen din, hvilken type nettleser du bruker og tidligere søk som er relatert til det aktive søket ditt.

Du kan også administrere mange selskapers informasjonskapsler som brukes for nettannonsering, på den amerikanske sidenaboutads.info/choices eller den europeiske siden Your Online Choices. Eventuelt kan du selv administrere informasjonskapsler i nettleseren din.

For å melde deg ut av en tredjeparts leverandør bruk av informasjonskapsler kan du besøke DoubleClick opt-out page eller Network Advertising Initiative opt-out page.