Miljøbevisst kjøkkenvalg - vi viser deg hvordan

Et kjøkken skal vare lenge, så det er viktig å være smart når det gjelder både material- og stilvalg. I dag er det et stort utvalg bærekraftige alternativer som muliggjør gjennomtenkte valg gjennom hele planleggingsprosessen.

Norema Kube Sort Eik kjøkken kjøkkenøy eikekjøkken

Du bruker mye tid, energi og penger på å få oppfylt din kjøkkendrøm. Og resultatet skal være verdt det. Den gode følelsen av å kunne lage mat og sosialisere på kjøkkenet skal oppleves i mange år fremover - uten å belaste miljøet.

Å ta aktive, miljøbevisste valg blir en selvfølge for stadig flere. Det er store muligheter for å leve bærekraftig på kjøkkenet ditt i dag, og det er mulig å gjøre en forskjell med både store og små endringer.

1: Innredning

Å starte fra bunnen av med materialer som er både fine og Svanemerkede gir en god følelse i kjøkkenet. Norema sitt store utvalg av skap, fronter ogg benkeplater i forskjellige stiler og farger gjør det mulig å få et kjøkken som passer deg - samtidig som du er tar vare på miljøet.

2: Hvitevarer og vann

Spar på jordens ressurser og velg energi- og vanneffektive produkter med både høy kvalitet og lang levetid. Du kan redusere vannforbruket betydelig ved å ha vannbesparende kraner på kjøkkenet ditt. Apparater med energimerket A, A+ eller A++ sparer miljøet og lar deg leve bærekraftig i kjøkkenet ditt.

Norema Areal klassisk hvit moderne kjøkken