Svanen

Med Svanemerket ønsker vi å inspirere, og gjøre det lettere, å både snakke om og leve et mer bærekraftig liv.

Svanemerket er alle bærekraftige handlinger som resirkulering, kildesortering, offentlig transport og ikke sløsing eller overforbruk. Men når du virkelig trenger noe, kan du gjerne velge miljømerkede varer og tjenester som oppfyller våre strenge miljøkrav - da velger du å leve mer bærekraftig; å svanemerke livet ditt.

Fager Grønn kjøkken

Hvorfor Svanemerket?

Svanenmerket er et miljømerke som hjelper forbrukeren til å ta gode valg for miljøet. Svanemerkede produkter blir evaluert og analysert ut fra et livssyklusperspektiv - fra innhold (for eksempel råvarer og kjemikalier), hvordan de produseres (vann- og energiforbruk, utslipp til luft, vann og jord), kvalitet og bærekraft og hvordan produktet blir tatt vare på når den konsumeres (gjenbruk og avfall). Svanemerke stiller tøffe krav; det kreves dokumentasjon og omfattende testing fra uavhengige laboratorier for å sikre at alle krav blir oppfylt.

Fordelene med et Svanemerking er mange. Du får et produkt som har oppfylt strenge krav til miljø, helse, kvalitet og funksjon. Med andre ord produkter som varer lenge og hvor du kan være trygg på at du har et kjøkken som inneholder minimalt med farlige kjemikalier og som bidrar til et sunnere innemiljø i hjemmet ditt.

Oppdag våre kjøkkenmodeller

Norema tilbyr et bredt utvalg svanemerkede kjøkken. Svanen er et miljømerke som hjelper forbrukeren til å ta gode valg for miljøet. Du får et produkt som har tilfredsstilt strenge miljø-, helse-, kvalitets- og funksjonskrav. Altså produkter som varer lenge og hvor du kan være trygg på at du har et kjøkken som inneholder et minimum av farlige kjemikalier og som bidrar til et sunnere innemiljø i hjemmet ditt.

Se alle våre kjøkken

Norema Kvadrat trøffelgrå eik moderne kjøkken eikestruktur