Inspirasjon til ditt nye bad

Inspirasjon når du skal velge bad trenger ikke komme fra glossy magasiner. Hva med å starte med en tur i skogen eller ditt eget kjøkken?

Norema bad Orkide Lysegrå

Badet er noe av det første vi nordmenn ser etter når vi er på visninger. ”Må badet pusses opp?”spør vi oss, og er svaret ”ja” ser vi fort det totale boligbudsjettet ryke lenge før vi har lagt inn bud. Slik trenger det ikke være.

Hos Norema kan du velge mellom rimelige og funksjonelle baderomsmodeller som tilpasses dine behov. Og trenger du inspirasjon, bad er ikke alltid det enkleste å vite hvordan du skal gå frem på, er det mange steder du kan se til.

Før du begynner, handler det om å forsikre deg om at alt er forskriftsmessig utført og i orden med røropplegg, membran og så videre før du skal sette inn ny innredning. Det er dumt og dyrt å oppdage feil når du akkurat har satt skap, benkeplater, servant og fliser på plass.

Er alt i orden handler det egentlig om to ting: Hvilke behov har du for ditt bad, og hvilken stil ønsker du.

 

Inspirasjon til bad av ulik størrelse

Det praktiske først: Trenger du mye oppbevaringsplass for å kunne ha mest mulig av håndklær, vaskekluter og kanskje sengetøy på badet, eller har du plass til det andre steder? Og hvor mange er dere som bruker badet? To servanter kan være veldig kjekt når flere skal pusse tenner og vaske ansiktet samtidig, men tar opp mer plass.

Norema sine baderomsmodeller viser hvordan du kan kombinere ulike løsninger som gir deg mye oppbevaring også på lite areal. Vi har benkeskap der servanten kan felles ned i toppen, skap som kan henges ved siden av hverandre på veggen eller stables i høyden. Hent inspirasjon til små bad fra våre eksempler, og lek deg med hvordan de forskjellige skapene og eventuell benkeplate kan kombineres mest effektivt i akkurat ditt rom.

Norema bad vanilje
Norema bad Strå

Bad i naturen

Med behovene kartlagt gjenstår det de aller fleste synes er det morsomste: Hvilken stil skal jeg velge? Her har du mange muligheter. Våre tre baderomsmodeller kommer med fronter i MDF eller melaminbelagt spon (MFC), malt hvite eller i ulike trefarger fra lys eik til mørkere teak. Hent inspirasjon fra naturen til ditt bad gjennom trestruktur i nordisk bjørkemanér.

Foruten frontene kan du også eksperimentere med ulike servanter. Velg mellom heldekkende, nedfelt eller frittstående servant, alt ettersom hva slags inntrykk du ønsker å skape. Servantene fra Norema kan som nevnt felles ned i skap, men også i en benkeplate som kommer både i heltre, laminat og stein.

Inspirasjon til bad fra kjøkken?

Har du ønske om å skape en helhetlig stil gjennom hele boligen, enten det er en liten leilighet eller et større hus, er det særlig et rom du kan hente inspirasjon til bad fra: Kjøkkenet. Å binde rommene sammen med å bruke samme benkeplate er bare én mulighet, mens også fronter, håndtak eller knotter er elementer som kan gå igjen og forsterke stilen du har valgt for ditt hjem.

Så kanskje trenger du ikke kikke lenger enn til ditt eget hjem når du skal finne inspirasjon til ditt nye bad?

Inspirasjon for hele hjemmet

Få også inspirasjon til ditt drømmekjøkken og til et walk in closet.