Norema kjøkken Basic Collection Nøtterøy sort tre flatpakket kjøkken sort kjøkken

Basic Collection - Gjør litt av jobben selv

Kjære flatpakk-kunde: Formontert innfestning og nye veggoppheng betyr enklere montasje.

”Formontert” betyr at plugger og skruer er forhåndsplassert i riktige hull fra fabrikk! Du som kunde sparer opptil 50% av monteringstiden!

Færre løse skruer

Skru tiden litt tilbake. Da kom alle flatpakk-møbler på markedet med en pose løse skruer og festemidler, også våre. Nå har Norema tatt grep for å hjelpe deg til en monteringsjobb som er raskere, enklere og mindre plundrete. Du sparer tid på selve monteringen og kan korte ned den perioden da husets viktigste rom, kjøkkenet, er ute av drift.

Norema kjøkken Basic Collection Måløy klassisk hvit vitrinedører klassisk kjøkken flatpakket kjøkken

Flatpakket kjøkken: Måløy, Klassisk hvit

Norema kjøkken Basic Collection Nøtterøy Trøffelgrå kjøkkenøy moderne kjøkken flatpakket kjøkken

Flatpakket kjøkken: Nøtterøy Trøffelgrå Eik

Smikk-smakk, ferdig og...

Mange mener at det er er monteringen av skrogene som er den store bøygen. Resten er mindre tidkrevende, slik som påsetting av skuffeskinner, hengsler og håndtak. Og det er nettopp selve skrogmontasjen vi i Norema nå forenkler for deg som velger flatpakkede kjøkkenprodukter. Alle skrog-deler kommer med formonterte innfestingsdetaljer. Egeninnsatsen er betydelig redusert.

Rett på veggen!

Medfølgende opphengslist er skråskjært i overkant. Avstivingen i skapets bakkant er også skråskjært og kan derfor hektes direkte på slik at skapet hviler på opphengslisten mens det skrues fast i vegg. Et listig grep for enklere oppheng!

Norema kjøkken Basic Collection Hisøy lys grå grep moderne kjøkken innfreste grep flatpakket kjøkken

Flatpakket kjøkken: Hisøy Lys Grå Grep