Norema + Power = sant

Power lanserer nå sin helt egen kjøkkenserie, Norema Urban Collection.

Nå forener Power kjøkken og elektronikk! Med felles lokaler, markedsføring og administrasjon kan Power selge Noremas kvalitetskjøkken mye billigere enn tilsvarende møbelkjøkken fra tradisjonelle forhandlere. Norema har utviklet serien Urban Collection med fokus på effektiv produksjon og rask levering. Våre kjøkken leveres derfor flatpakket – billigere produksjon og enklere frakt, gjør det billigere for oss og billigere for deg. Kombinert med et stort utvalg kjente hvitevarer til lave priser er ditt nye kjøkken nærmere enn du tror.

Norema

Norema har produsert kvalitetskjøkken i over 70 år. Dette har gjort Norema til en av de mest kjente merkevarene i det norske kjøkkenmarkedet.

Alle Norema-kjøkken produseres i Skandinavia og gjennomgår streng kvalitetskontroll før de forlater fabrikken. Spon til fronter, skap og benkeplater kommer alltid fra anerkjente, europeiske leverandører. Det samme gjelder alle mekaniske deler, som hengsler og skinnesystemer.

Kjøkkenkomponentene gjennomgår kontinuerlig tester for å sikre at de alltid er i samsvar med forventet kvalitet.

Power

Power er Nordens raskest voksende elektronikkjede og premissleverandør for større utvalg og lavere priser på elektronikk og hvitevarer i det norske markedet. Handler du hos Power kan du alltid velge blant de beste og mest kjente merkevarene.

I Powers kjøkkenavdelinger møter du engasjerte medarbeidere med høy kompetanse på både kjøkken og hvitevarer. Her får du hjelp hele veien til kjøkkenet ditt er ferdigstilt – med riktig kjøkkenmodell, planløsning og hvitevarene som passer best til dine behov.

I snitt byttes hvitevarene to ganger før det investeres i nytt kjøkken. At Norema sine kvalitetskjøkken følger standardmålene for integrerte hvitevarer, gir deg mulighet til å erstatte disse i den eksisterende kjøkkenløsningen. Det gjør at våre kjøkken er trygge investeringer også i et langsiktig perspektiv.

Samarbeidet vil styrke både Power og Norema sin posisjon i markedet og vil gi våre kunder store fordeler i form av bedre tilgjengelighet på kjøkken og hvitevarer.

Bla i Norema Urban Collection-katalogen.

Du kan lese mer om Power Norema Urban Collection på Power sin hjemmeside.