5 tips til en fin morgen

Lysere tider! Det gir en boost til livslysten. Her er våre 5 tips for å
komme ut av vinterdvalen, og gjøre innelivet fint på kjøkkenet!

Norema - Kampanje lysere tider
Norema - Lysere tider

Start dagen med masse vann

Gjennom natten sorterer kroppen ut giftige stoffer, ved å starte dagen med et glass vann, på tom mage, skaper du bevegelse i tarmene og de dårlige stoffene blir skylt ut. Undersøkelser viser ifølge Newsner at fordøyelsen bedres med over 20 prosent av å starte dagen med et glass vann.

Norema - kampanjeside stemning

Nyt morgenlyset

Kroppen vår følger instinktivt solens gang, men når vintermørket setter inn, er det mange som ikke får sett dagslyset. Det forstyrrer en rekke fysiologiske prosesser, noe som påvirker søvnen vår og øker risikoen for depresjon. – Det riktige lyset om morgenen påvirker døgnrytmen vår, slik at vi våkner tidligere og sover tidligere. Kilde: forskning.no

Norema - kampanjeside stemning

Spis sunn frokost

Undersøkelser viser at de som hopper over frokosten, kompenserer ved å spise mye, og usunt, senere på dagen. I tillegg viser flere studier at de som spiser frokost får i seg en mer tilfredsstillende mengde av både energigivende næringsstoffer, vitaminer og mineraler i løpet av dagen.

Norema - Kampanje lysere tider

Lag kvalitetskaffe

Kaffe er en av de største kildene vi nordmenn har til antioksidanter, siden vi drikker så mye kaffe sammenlignet med andre nasjonaliteter. Velg filterkaffe fremfor koke- og presskannekaffe, da de sistnevnte kan øke kolesterolet, og dermed øke risikoen for hjerte- og karsykdom.

Norema - Kampanje lysere tider

Gå ut og nyt sola

At sola i tillegg til å gi oss D-vitaminer også kan redusere blodtrykket og bedre immunforsvaret er gode nyheter. Det er heller ikke uten grunn at man føler seg lykkeligere i sola, den gjør at kroppen produserer et opiumslignende stoff, beta-endorfin, et «lystmolekyl» som lindrer smerte og gir lystfølelse. Så grip dagen og gå ut i solen!

Fager Grønn

Se våre kjøkkenmodeller

Norema - Avtal møte Norema Vika

Avtal gratis tegnetime

Areal mellomgrå kjokken

Finn nærmeste forhandler